Dobrodošli u Moju Oazu!

 


Moja Oaza
je kreirana  sa idejom da okupi sve ljubitelje životinja, vlasnike kućnih ljubimaca, ljubitelje prirode, i uopšte osobe svesne lepote i raznovrsnosti čovekovog zajedničkog življenja sa drugim biljnim i životinjskim vrstama.

Sajt Moja oaza rezultat je timskog rada. Materijal koji je objavljen na sajtu sakupljen je iz različitih izvora: enciklopedija, stručne literature, elektronskih knjiga, prevođenjem strane literature. Sadržaj će se, naravno, konstantno dopunjavati i proširivati.

Napominjemo, celokupan sadržaj je informativnog i zabavnog karaktera i za sve eventualne probleme sa kućnim ljubimcima, preporučujemo stručno savetovanje sa veterinarom.

Takođe, pozivamo Vas da aktivno učestvujete u izradi i kreiranju sadržaja sajta, slanjem svojih komentara, sugestija i predloga.

Moja Oaza je sajt otvorenog tipa, spremna za svaki vid saradnje. Ukoliko imate znanja ili iskustva iz oblasti kojima se sajt bavi i želju da znanje podelite sa drugima, možete  se uključiti u projekat. Pošaljite nam kratke informacije o sebi i možete biti autor članaka koje ćemo objavljivati.

Sa željom da ovo mesto postane i Vaša Oaza, pozivamo Vas da nam šaljete priče i fotografije Vaših kućnih ljubimaca, koje ćemo objavljivati u rubrici Vaš kutak i tako Vašu priču podeliti sa drugim korisnicima.

Takođe, eventualne humanitarne akcije i uopšte akcije u svrhu pomoći životinjama ili institucijama koje se bave zaštitom životinja, možete prezentovati i putem sajta Moja Oaza. Rado ćemo se odazvati na svaku humanu i dobronamernu akciju.

Trudićemo se da naš sajt svakodnevno dopunjujemo interesantnim i korisnim informacijama, u kojima ćete nadamo se uživati i iz kojih ćete ponešto korisno i naučiti, a sve u cilju što boljeg i kvalitetnijeg života Vas i Vaših mezimaca, na kojima će vam oni biti beskrajno zahvalni.

Vaš tim!