Garfildova priča

 

Priča o Garfildu... nažalost nismo dobili njegovu sliku! Nadamo se da će nam se Mina  javiti!

 


 

Zdravo ja sam Gari. Sa dva meseca sam se ovde doselio, u Koricane. Dosao sam kod jedne devojcice Mine. Najvise sam voleo da se mazim kod grkljana. Mina mi je dala takvo ime jer sam zut kao poznati crtani junak Garfild, ustvari to mi je puno ime.

No nisam mogao da zivim od macaka koje su bile duplo vece od mene. Jele su mi hranu, pile vodu, tukle su me i sto je najgore isekli su mi oko. Zao mi  je Mine sto to mora da gleda. Plakala je za mnom dva puna dana. Smirila se tek kad sam malo ozdravio. Ja njih ne mogu da podnesem. Zagorcavaju zivot ne samo meni, nego i neduznoj Mini.

Nisam to podneo. Pobegao sam i ostavio trag sape na njenu maramicu, jer znam da ce ga ona cuvati. Ona nije imala nikakvu nadu da cu doci. Posle dve godine kad sam bio dovoljno veliki da se suprostavim mackama, ja sam se vratio! Najdraze mi je bilo sto cu videti osmeh na licu tog dobrog deteta. Kad sam ih porazio bilo mi je lakse, ali ipak ne mogu da oporavim oko. Drago mi je sto sam se vratio kuci. To je bila moja prica. Toliko od mene. Pozdrav!!!!